Annons
Annons

Tack alla underbara läsare


 

PicMonkey Collage

Herregud vilka veckor. Det är inte varje dag man får erövra New York City med sin bästis – vi har husslat till oss VIP-behandling på Empire State Building (eskorterats förbi en tre timmar lång kö), dansat med surfare från Hawaii på Major Lazer (Twerk Wall here we go) och varit på husfest i Montauk (hello 2014). Helt klart maximering på alla fronter och extremt lyckorus i hjärtat. Dessutom fick jag Anna att springa 17 km på julafton (PR) och 20 km några dagar senare (nytt PR). Grymt – blev ännu stoltare över att hon är min vän, även om hon skällde ut mig när vi kom i mål. Efter en tredagar lång festivalfylla med efterkommande sängläge har jag nu äntligen sprungit årets första runda genom ett regnigt, snötäckt och framförallt halt New York. Yeah – älskar ”jordens-undergångs-rundor”.

Annons

I höstas blev jag erbjuden mitt drömjobb – modechef på Women’s Health. Första numret kommer ut här i Sverige i januari och därför måste jag nu lämna älskade Elle. Ni som vill fortsätta följa mina löparäventyr kan göra det här på WH – 2014 springer jag världens första kvinnomaraton på Mallorca och rider på hästar i Mongoliet. För alla er andra så ses vi här på Elle.se på röda mattan under Ellegalan. Megapepp!

P.S. 2013 var året då jag kraschade, hamnade i ett känslomässigt Sibirien och lyckades ta mig mig tillbaka till lyckoruset – där vill jag vara. Tack alla underbara läsare för all pepp. Och tack löpningen – utan den hade kampen varit ännu hårdare. 2014 – nu kör vi.

PicMonkey Collage2

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar