Annons
Annons

I love Alaska

Livet som löpare i New York | Publicerad 20 juni 2011

Jag är kär i Alaska, speciellt efter att ha sprungit över ett snötäckt berg med bara ben och andats in luft som känns som balsam för lungorna. Gårdagen avslutades dessutom med grillad nyfångad lax (godaste fisken jag någonsin ätit) och sedan efterfest i en gul skolbuss med ett band från San Francisco som dekorerat bussen med ljusslingor och ersatt sätena med soffor. Underbart, speciellt eftersom bandet uppträdde medan bussen körde. Frilufsliv och rock n roll är en oslagbar kombination och Alaska verkar vara helt rätt plats för den bästa typen av äventyr.

Exakt så här härligt var det under gårdagens vandring.

LBG och Molly på den första bilden och här Suicide Mountains (ja dom heter faktiskt så).

Dagens löparoutfit

Löparveteranen John springer ultramaratons (och andra galna lopp som kräver fem dagar av konstant löpning). Dessutom kan han bergen utan och innan.

Translate: English Deutsch Français Suomi
Annons
3 Kommentarer
  • http://annsanns.blogg.se Ann

    Guuuud så vackert! Och så härligt det låter, alltihopa. Och snygg är du, som vanligt!

  • Emilia

    Åh vad jag måste åka till Alaska någon gång! Och en grej som jag tänker på varje gång jag ser en bild på dig, du har så sjukt snygga ben!

  • sofiaspringer

    Tack Emilia och Ann! Vad ni är gulliga! Alaska är fantastisk. Just nu dividerar vi om vi ska åka till bussen från Into the Wild eller ge oss iväg på en bergsvandring med övernattning. Spring med stil!

Om bloggen

bild på Sofia Hedström

av SOFIA HEDSTRÖM

Sofia Hedström är modejournalisten som springer maratons i klänning. I den här bloggen kan du följa med på långa och korta löprundor, få tips och råd på hur man springer både snabbt och med stil – och så har du möjlighet att ställa dina egna frågor till en riktig expert. Häng med!

Vill du kontakta Sofia, mejla henne på info@sofiaheadstrong.com

Arkiv