Annons
Annons

De senaste månaderna…

Okategoriserad | Publicerad 30 december 2011

Ibland går livets snabbtåg så fort att jag glömmer av vad jag varit med om de senaste månaderna. Bloggen här på Elle hade premiär i maj i samband med Big Sur Marathon och sedan dess har det varit fullt ös.

Kjolaktion på Manhattan

Underbara Alaska med äventyrliga Andrea

Fantastiska berg…

…men jobbig backträning.

Och som vanligt hamnade vi på en galen fest.

Löpning i Istanbul med finaste Kick

Svettiga sommarrundor i New York

Midnattsloppet med Nelson och Tom.

Boklansering i Norge där jag hann med en ynka runda.

På reportageresa i London för att intervjua Vidal Sassoon.

På stranden i Oktober…

…pic nik med Thomas.

Modemanifestet får ett uppslag i Vogue.

På Island med finaste Skaratjejerna.

New York Marathon med familjen som hejaklack.

Och en fika efteråt. Familjen Hedström klarar sig inte utan fika.

Scott Campbell bjuder på en maratontatuering.

Lugnande Woodstock

Jag hoppas att 2012 blir ett fantastiskt löparår för oss alla. Pepp blir det som vanligt här på bloggen.

Translate: English Deutsch Français Suomi
Annons
8 Kommentarer
 • Karin

  Fantastiska bilder! Jag inser jag har hängt med bloggen nästan sedan du började!
  Nästa år kommer bli ett år då jag satsar mer fokuserat på min löpning. Mer regelbunden träning som ska göra att jag springer milen under en timme. Målet i år var att kunna springa en mil och det kan jag göra idag! Du har gett mig massor av inspiration. Har tillochmed skaffat mig en kjol att springa i :-)
  Må gott!
  //Karin

 • Madde

  Tack för all inspiration i 2011! Gott Nytt År!

 • David

  Tack för ett år med stylish löparstil. Fortsätt så och jag blir ännu gladare (och kanske lite snyggare). Gott Nytt Löparår!

 • Anonym

  Tack fina Karin! Underbart! Du kommer att fixa det!

 • Anonym

  Tack själv Madde!

 • Anonym

  Tack David! Och gott nytt löparår tillbaka!

 • Malin

  Åh vad härligt att börja året med att hitta en toppen blogg som man bara känner WOW när man läser – jag återkommer!
  Härligt år du fick!

 • Anonym

  Välkommen till bloggen Malin! Kul att du är ombord!

Om bloggen

bild på Sofia Hedström

av SOFIA HEDSTRÖM

Sofia Hedström är modejournalisten som springer maratons i klänning. I den här bloggen kan du följa med på långa och korta löprundor, få tips och råd på hur man springer både snabbt och med stil – och så har du möjlighet att ställa dina egna frågor till en riktig expert. Häng med!

Vill du kontakta Sofia, mejla henne på info@sofiaheadstrong.com

Arkiv