Annons
Annons

Bergskjolar

Spring med stil | Publicerad 28 juni 2011

I Alaska träffade jag en annan kjolfantast – Osa Detrick – som vandrade upp och ned för bergen i intressanta utstyrslar.  Trots att Osa upplyste mig om att kjolvandring är trendigt såg jag inte speciellt många kjolar på berget, men däremot såg jag otroligt snygga ben (de allra snyggaste satt på en 50-åring) vilket kommer att motivera mig till mer backträning.

I juli ska jag förresten spela in en film med dessa donnor. Energiska Paola Suhonen som driver modehuset Ivana Helsinki och är chefredaktör för Love Contemporary (och designar mina löparklänningar) går även på filmskola i LA. Om några veckor ska jag agera i en av hennes filmer tillsammans med Erika Spring från Au Revoir Simone. Förra gången spelade jag en mamma som förförde en ledsen cowboy. Vi får se vad det blir den här gången.

Translate: English Deutsch Français Suomi
Annons
5 Kommentarer
 • http://wwwaddell.com Caroline

  Hej! Uppskattar din blogg!

  Var ute och sprang idag och blev överraskad av en regnskur utan dess like, men värst var blixten som lät som den slog ner i träden runtomkring mig (det gjorde den inte dock)

  Härligt, nu såhär i efterhand! xx

 • sofiaspringer

  Herregud vilket äventyr Caroline! Blev överraskad av regnet för några veckor sedan och hade ingenstans att ta skydd när de värsta skurarna kom. Eftersom det redan såg ut som om jag duschat med kläderna på var det ingen idé att ta skydd när jag väl var tillbaka i mina kvarter så jag gick hem ”nyduschad” och fick en hel del roliga kommentarer.

 • Lisa

  Avundsjuk på din resa!!

  Tränar med en löparklubb och på dagens träning var det flera av tjejerna som hade skorts! Såg även att patagonia numer har löparkjol och löparklänning i sitt sortiment. Har ännu inte bestämt om jag tycker att de är snygga eller inte ;) Men det är roligt att det finns!!

 • http://weaimforhighspeed.blogspot.com Johanna

  Önskar att jag hade din springmotivation!

 • sofiaspringer

  Kommer att skriva mer om motivation Johanna och hoppas att det kommer att hjälpa. Tycker att du slog huvudet rätt på spik Lisa…alla behöver inte tycka att löparkjolarna är snygga, men det är bra att de finns. Spring med stil!

Om bloggen

bild på Sofia Hedström

av SOFIA HEDSTRÖM

Sofia Hedström är modejournalisten som springer maratons i klänning. I den här bloggen kan du följa med på långa och korta löprundor, få tips och råd på hur man springer både snabbt och med stil – och så har du möjlighet att ställa dina egna frågor till en riktig expert. Häng med!

Vill du kontakta Sofia, mejla henne på info@sofiaheadstrong.com

Arkiv